Новини про фільм (2018)

7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
3 серпня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив офіційний трейлер біографічної драми з елементами психологічного трилера «Ліззі», яка розповість про широко відомі вбивства сім'ї Борденів, що відбулися в 1892 році.

У будинку багатої американської сім'ї Борденів з'являється нова служниця Бріджет Салліван (Крістен Стюарт). Вона стає жертвою насильства з боку глави сім'ї Ендрю Бордена (Джеймі Шерідан) і звертається по допомогу до його дочки Ліззі Борден (Хлоя Севіньї), з якою у неї виникає любовний зв'язок. Через деякий час Ліззі звинувачують у вбивстві батька та мачухи Еббі (Фіона Шоу).

Також у фільмі знялися актори Кім Діккенс, Деніс О'Хер та Джефф Перрі.

Прем'єра картини Крейга Вілльяма Макнейлла відбулася на кінофестивалі «Санденс» у січні. В американський прокат «Ліззі» вийде у вересні.

27 листопада 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повну версію рекламного ролика аромату Gabrielle від Chanel з Крістен Стюарт у головній ролі, який зняв режисер Рінган Ледвідж.

27-річна акторка є обличчям Chanel з кінця 2013 року, і в рекламі нового парфуму Gabrielle вона втілює сильну дівчину, яка біжить до своєї мрії, позбавляючись від пут суспільства. Опис ролика свідчить, що «до того як стати дизайнером, Коко Шанель була просто Габріель — пристрасною і самостійною бунтаркою, яка звільнила себе і стала жінкою, якою хотіла бути». Саундтреком для цієї історії стала пісня «Runnin '(Lose It All)» у виконанні Бейонсе і Naughty Boy.

Цього року українські глядачі могли побачити Стюарт на великому екрані в драматичному трилері «Персональний покупець». В майбутньому вона зіграє в картинах «Ліззі», «Під водою» та «ДжейТі Лерой».

11 листопада 2017,  14:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Стюарт і Люпіта Ніонго ведуть переговори з Sony Pictures з приводу основних ролей в прийдешньому перезапуску «Ангели Чарлі».

Читати далі...