Новини про фільм (2018)

20 квітня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент горора «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» відправляє глядача в темний підвал...

Кінокартина заснована на реальних подіях і розповідає про вдову Сару Вінчестер (Хелен Міррен), спадкоємицю компанії з виробництва знаменитих гвинтівок. Жінка впевнена в тому, що її переслідують примари людей, убитих з цієї зброї, тому вона будує для них будинок-лабіринт з безліччю кімнат. І новий фрагмент показує племінницю Сари Маріон Марріотт (Сара Снук), яка спускається в підвал цього жахливого будинку в пошуках свого сина Генрі (Finn Scicluna-O'Prey), одержимого потойбічними силами.

Українська прем'єра фільму жахів від режисерів Майкла і Пітера Спірігів відбулася учора, 19 квітня. Купуйте квитки на сеанси «Вінчестер» на нашому сайті.

18 квітня 2018,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хелен Міррен розповідає страшні історії про привидів, що заселили її будинок, в дебютному фрагменті фільму жахів «Вінчестер», натхненного реальними подіями.

Володарка премії «Оскар» втілює вдову Сару Вінчестер, яка впевнена в тому, що її переслідують примари людей, убитих зі знаменитої гвинтівки, винайденої батьком її покійного чоловіка. До неї відправляють доктора Еріка Прайса (Джейсон Кларк), щоб він визнав її божевільною й у неї можна було відібрати компанію, і в даному відео Сара каже йому, що привиди нашіптують їй, як далі продовжувати будувати цей похмурий будинок-лабіринт. Але доктор відноситься до цієї заяви скептично, оскільки він «не вірить в те, що не може побачити і дослідити».

Дивіться другий український трейлер фільму «Вінчестер. Будинок, збудований привидами». У кіно він виходить завтра, 19 квітня.

11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
6 березня 2018,  14:16 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму жахів «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» з Гелен Міррен і Джейсоном Кларком у головних ролях.

Сара Вінчестер, спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна у грандіозній семиповерховій будівлі, архітектура якого не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтам. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно перебудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але будує вона не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих привидів, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.

Дивіться в кінотеатрах України з 19 квітня.

7 січня 2018,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В перший тиждень нового року вийшли ретроспективний трейлер блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українські трейлери до фільмів «Слендермен», «Злодії» і «Ейфорія» і новий трейлер «П'ятдесят відтінків волі».

Читати далі...
5 січня 2018,  21:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія CBS Films поділилася новим розширеним трейлером майбутнього містичного горору «Вінчестер» з Хелен Міррен в головній ролі.

Володарка премії «Оскар» втілює вдову Сару Вінчестер, спадкоємицю знаменитої збройової компанії, чий будинок нагадує грандіозний лабіринт. До неї в гості приїжджає доктор Ерік Прайс (Джейсон Кларк), який не вірить в те, що будинок населяють примари тих, кого було вбито з гвинтівок фірми «Вінчестер». Але незабаром він сам стає свідком паранормальних подій в особняку вдови.

Дивимося український тизер-трейлер «Вінчестер». У кіно з 5 квітня.

2 листопада 2017,  12:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український тизер-трейлер містичного трилера «Вінчестер», який вийде в прокат 5 квітня 2018 року.

Сара Вінчестер (Хелен Міррен), спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна в грандіозній семиповерховій будівлі, архітектура якої не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтам. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно розбудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але вона будує не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих примар, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.

25 жовтня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася вельми моторошним трейлером свого майбутнього фільму жахів «Вінчестер», заснованого на реальних подіях.

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен втілює заможну вдову Сару Вінчестер, яка переконана, що її переслідують примари людей, убитих з знаменитого зброї, винайденого батьком її покійного чоловіка. Одного разу в її особняк-лабіринт з 500 кімнатами, що постійно будується, приїжджає доктор Ерік Прайс (Джейсон Кларк), і йому доведеться переконатися на власному досвіді, що в цьому будинку дійсно відбувається якась чортівня.

Режисерами картини виступають Майкл та Пітер Спіріги, чия «Пила 8» виходить в кіно вже завтра. Прем'єра фільму жахів «Вінчестер» відбудеться в лютому 2018 року.