Новини про фільм (2017)

28 червня 2022,  17:56 | Новини фільмів

Зірка фільму «Кіборги» В'ячеслав Довженко знову зіграє героя, який вирушає до зони АТО, у новій військовій драмі під назвою «Батько» (її робоча назва була «Обмін»).

Читати далі...
3 травня 2022,  18:05 | Новини зірок

Після початку повномасштабної війни, яку росія розвязала на території України, багато діячів української культури та шоу-бізнесу вступили до лав ЗСУ чи Тероборони. Серед них і відомий режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв.

Читати далі...
6 грудня 2017,  21:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Бої за Донецький аеропорт, який українські військові утримували 242 дня, є одним з найважливіших етапів війни на Донбасі, незважаючи на те, що в результаті його зайняли проросійські війська. Адже всі ці місяці українські призовники та добровольці, що обороняли аеропорт, щодня показували, що це їхня земля і що вони будуть захищати її до останнього. Так народився міф про «кіборгів» – звичайних людей, які показали нелюдську силу і стійкість у боях зі значно більшим їх за кількістю і технікою противником. На цю тему вже було знято документальне кіно, а тепер прийшов час розповісти про українських «кіборгів» у художній формі.

Читати далі...
1 грудня 2017,  17:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Військова кінокартина «Кіборги», режисером якої виступає Ахтем Сеітаблаєв, розповість історію двотижневого бойового чергування у вересні 2014 року, коли група військових-добровольців приїжджає в Донецький аеропорт імені Сергія Прокоф'єва, який українці в рамках АТО захищають вже чотири місяці. Серед них — доброволець з позивним «Мажор» (Макар Тихомиров), музикант і син багатіїв, який потайки пішов на війну. Він намагається зрозуміти свою роль на цій війні, саму війну, і що буде після неї. Разом з ним нам покажуть історії ще шістьох воїнів, чиї образи засновані на реальних захисниках аеропорту.

Українська прем'єра фільму «Кіборги» відбудеться 7 грудня. Квитки на його сеанси ви вже можете придбати на нашому сайті.

31 жовтня 2017,  16:35 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Команда фільму «Кіборги» презентує офіційний трейлер і постер художнього фільму Ахтема Сеітаблаєва про нашу сучасну історію. Фільм знятий Ідас Філм за підтримки Держкіно України і вийде в кіно вже 7 грудня.

«Кіборги» – фільм не про війну, а про мир, який зароджується всередині цієї війни. Його герої багато міркують про те, чому все це сталося, навіщо вони тут і яку країну хочуть побудувати.

Читати далі...
15 серпня 2017,  17:15 | Статті | Автор: SpaceMonkey

В мережі з’явився офіційний тизер фільму Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги», знятий Ідас Філм за підтримки Держкіно України, який вийде на широкі екрани 6 грудня 2017 року.

Фільм «Кіборги» – історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!

Читати далі...