Новини фільмів про (2019)

17 вересня 2019,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 19 вересня, в український прокат виходить очікувана пригодницька фантастика «До зірок», де Бред Пітт відправиться на самий край Сонячної системи. Саме час дізнатися про фільм та його акторів 7 цікавих фактів.

Читати далі...
9 вересня 2019,  16:44 | Новини фільмів

Бред Пітт відправляється на Місяць і стикається з комічними піратами в дубльованому фрагменті науково-фантастичного фільму «До зірок», який виходить в український прокат 19 вересня.

Новий фільм американського режисера Джеймса Грея покаже, як Пітт перевтілиться у відважного астронавта Роя МакБрайда, який подорожує на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька Кліффорда (Томмі Лі Джонс). Спочатку місія закидає його на Місяць, який людство давно колонізувало, але ця захоплююча подорож швидко обертається грою на виживання, коли по Рою та іншим астронавтам починають стріляти космічні бандити.

Ви вже можете придбати квитки на фільм «До зірок» на нашому сайті.

3 вересня 2019,  01:14 | Новини фільмів

Поки ви намагаєтеся прийти до тями після неймовірної гри Бреда Пітта в новому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», третій трейлер наукової фантастики «До зірок» нагадує, що вже скоро актор повернеться на екрани в образі відважного астронавта.

Кінокартина «До зірок» буде історією астронавта Роя МакБрайда (Пітт), який подорожує на Марс і далі, на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька (Томмі Лі Джонс), піонера польотів на таку далеку відстань, і по ходу справи дізнається таємницю, що загрожує виживанню нашої планети. Доленосна подорож Роя розкриє секрети, які кидають виклик природі людського існування і нашому місцю в космосі.

В українські кінотеатри новий фільм режисера Джеймса Грея «До зірок», де також зіграють зірка «Володаря перснів» Лів Тайлер та зірка «Проповідника» Рут Негга, прибуде через декілька тижнів, 19 вересня.

19 липня 2019,  02:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув новий космічний трейлер науково-фантастичного фільму «До зірок», в якому Бред Пітт відправляється шукати порятунок для Землі у космосі.

Читати далі...
5 липня 2019,  12:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений ТБ-ролик науково-фантастичного фільму «До зірок», де Бред Пітт втілює відважного астронавта, від якого залежить доля Землі.

Картина «До зірок», яку зняв режисер Джеймс Грей, слідує за астронавтом Роєм МакБрайдом (Пітт), який подорожує на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька (Томмі Лі Джонс), і по ходу справи дізнається таємницю, яка загрожує виживанню планети. Його подорож розкриє секрети, які кидають виклик природі людського існування і нашому місцю в космосі.

Дивіться також український трейлер фантастики «До зірок». У кіно з 19 вересня.

6 червня 2019,  23:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт відправляється в доленосну подорож далекими просторами космосу в офіційному українському трейлері науково-фантастичного фільму «До зірок».

Фільм режисера Джеймса Грея буде слідувати за астронавтом Роєм МакБрайдом (Бред Пітт), який мандрує до віддалених куточків Ссонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька (Томмі Лі Джонс) та розгадати таємницю, яка загрожує існуванню нашої планети. Під час цієї подорожі Рой розкриє секрети, що кидають виклик природі людського існування та нашому місцю у всесвіті.

Українська прем'єра картини «До зірок», де також зіграють Лів Тайлер, Дональд Сазерленд і Рут Негга, відбудеться одночасно з усім світом, 19 вересня.

5 червня 2019,  14:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Секрети космосу чекають на нас. Студія 20th Century Fox представила офіційний трейлер своєї напруженої наукової фантастики «До зірок», в якій зіграли Бред Пітт, Лів Тайлер, Рут Негга і Томмі Лі Джонс.

Бред Пітт втілює в цій історії космонавта Роя МакБрайда, який подорожує на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька, і по ходу справи дізнається таємницю, яка загрожує виживанню нашої планети. Його подорож розкриє секрети, які кидають виклик природі людського існування і нашому місцю в космосі.

Світова прем'єра фільму режисера Джеймса Грея відбудеться у вересні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату української прем'єри фантастики «До зірок».

23 грудня 2018,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив дебютний кадр науково-фантастичної картини Джеймса Грея «До зірок», де Бред Пітт грає космонавта, який буде рятувати Землю.

Читати далі...