Оновлення (2017 – ...)

7 жовтня 2017,  17:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції New York Comic Con був представлений повноцінний трейлер фантастичній комедії «Людина з майбутнього», в якій зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон грає подорожуючого у часі прибиральника. Раніше він був звичайним хлопцем, який любив грати в комп'ютерні ігри, і коли пройшов одну з них, його завербували агенти з майбутнього, щоб він врятував світ.

Прем'єра всього 1 сезону «Людини з майбутнього», над якою працювали творці серіалу «Проповідник» Сет Роген та Еван Голдберг, відбудеться 14 листопада.

12 серпня 2017,  20:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фантастичній комедії «Людина з майбутнього» зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон зіграє хлопця, який вдень працює прибиральником, а вночі стає одним з найкращих у світі геймерів. Одного разу його відвідують загадкові гості з майбутнього, і тепер він повинен подорожувати в часі, щоб врятувати людство від вимирання. У першому тизері серіалу, показаному на Comic-Con, його творець Сет Роген відкриває Гатчерсону, що на зйомках вони будуть використовувати справжні лазери, і демонструє, на що вони здатні.

Прем'єра «Людини з майбутнього» відбудеться 14 листопада.