Оновлення (2003)

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.