Новини про фільм (2018)

9 січня 2018,  23:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джерард Батлер хвалиться своїм поліцейським значком в першому українському ТБ-ролику кримінального бойовика «Злодії».

Група злодіїв на чолі зі своїм безжальним лідером (Пабло Шрайбер) вирішує здійснити саме зухвале пограбування в історії — обчистити Федеральний резервний банк, установу з найвищим рівнем безпеки в Лос-Анджелесі. Але по їхніх слідах вже йде елітний загін спецназу, яким керує суворий Нік Фленаган (Батлер), у якого розмова зі злочинцями дуже коротка.

В український прокат бойовик Крістіана Гьюдгеста, сценариста «Падіння Лондона», де також зіграв Батлер, виходить 18 січня.

7 січня 2018,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В перший тиждень нового року вийшли ретроспективний трейлер блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українські трейлери до фільмів «Слендермен», «Злодії» і «Ейфорія» і новий трейлер «П'ятдесят відтінків волі».

Читати далі...
6 січня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер бойовика «Злодії», в якому Джерард Батлер буде ловити злочинців.

Знаменита банда злодіїв, яка давно тримає в страху цілий штат, збирається провернути неможливе пограбування, обчистивши Федеральний резервний банк, розташований в центрі Лос-Анджелеса. Перешкодити злочинцям здійснити цей план хочуть спецназівець Нік Фленаган (Батлер) та його елітний загін.

Побачити фільм «Злодії», де також зіграли Пабло Шрайбер, Соня Балморес і Фіфті Сент, в кіно буде можливо з 18 січня.

30 грудня 2017,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment поділилася фінальним трейлером бойовика «Злодії» за участю Джерарда Батлера.

Події цієї кримінальної саги розвиваються в Лос-Анджелесі, де елітний загін департаменту шерифа під керівництвом суворого спецназівця Ніка Фленагана (Батлер) намагається зловити знамениту банду злодіїв, яка планує пограбувати Федеральний резервний банк. Ватажка бандитів втілює Пабло Шрайбер, а одного з його злодіїв зіграє Фіфті Сент.

В український прокат фільм Крістіана ГьюдгестаПадіння Лондона») вийде 18 січня.

28 жовтня 2017,  01:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер кримінального бойовика «Злодії» з Джерардом Батлером в головній ролі.

Опис фільму від кінокомпанії STX Entertainment говорить, що це буде сага про злочини в Лос-Анджелесі в дусі знаменитої «Сутички» з Аль Пачіно й Робертом Де Ніро. Події «Злодіїв» будуть слідувати за пов'язаними життями елітного підрозділу департаменту шерифа і найуспішнішої бригади грабіжників в штаті, яка планує, здавалося б, неможливе пограбування Федерального резервного банку, розташованого в центрі Лос-Анджелеса.

Українська прем'єра «Злодіїв», де також зіграють Фіфті Сент, Пабло Шрайбер і Соня Балморес, відбудеться одночасно з усім світом, 18 січня.