Новини про серіал (2017 – ...)

10 лютого 2021,  17:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте королеву соулу! Номінантка на премію «Оскар» Синтія Еріво підкорює своїм голосом в трейлері 3 сезону серіальної антології «Геній», де вона втілить легендарну американську співачку Арету Франклін.

Читати далі...
24 лютого 2020,  17:13 | Новини фільмів

«З ким Ви збираєтеся танцювати?» У мережу потрапив перший фрагмент очікуваної екранізації роману Джейн Остін «Емма», який показує Емму та містера Найтлі на балу.

Романтична кінострічка «Емма» розповість про красиву, розумну та багату англійську дівчину Емму Вудхаус (зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой), яка є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. Їй здається, що вона прекрасно вміє зводити пари разом, але згодом Еммі самій доведеться пережити різні романтичні помилки, щоб зрозуміти, що її кохання в особі Джорджа Найтлі (зірка серіалу «Геній» Джонні Флінн) було весь час у неї прямо під носом.

Другий український трейлер комедії «Емма» вийшов у січні. Українська прем'єра фільму режисерки Отем ДеВайлд відбудеться на наступному тижні, 5 березня.

22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...
16 квітня 2018,  23:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер 2 сезону біографічної антології «Геній» від каналу National Geographic, який присвячений художнику Пабло Пікассо.

Майбутні серії «Генія» розкажуть про життя і тернистий творчий шлях видатного іспанського художника 20-го століття, який, за словами самого Пікассо у втіленні Антоніо Бандераса, «шукав потворність під красою». Також в серіалі будуть показані пристрасні романи художника, які надихали його творчість, і його постійна боротьба за те, щоб створити щось дійсно велике.

Молодого Пікассо зіграє менш відомий актор Алекс Річ, який раніше з'явився в серіалах «Справжній детектив» та «Блиск».

«Геній» повертається на екрани через тиждень, 24 квітня.

21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
15 січня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic поділився трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Геній», де Антоніо Бандерас грає Пабло Пікассо.

Нові серії антології, на чиєму рахунку 1 номінація на «Золотий глобус» і 10 номінацій на «Еммі», повідають про видатного іспанського художника і скульптора, який інтерпретував наш світ зовсім новими і неортодоксальними способами, заново винаходячи наше сприйняття творчості в цьому процесі. Молодого художника втілює Алекс Річ, а Бандерас буде грати Пікассо з 40 років до самої його смерті у віці 91 року.

Прем'єра сезону «Геній: Пікассо», де також з'являться Марія Хосе Бавіо, Клеманс Поезі, Роберт Шіен, Поппі Делевінь, Ешлінг Франчозі та Максиміліан Бефорт, відбудеться 24 квітня.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
17 вересня 2017,  20:50 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні церемонії нагородження «Еммі-2017» згадуємо 19 серіалів, які претендують на звання кращого серіалу року в своєму жанрі.

Читати далі...
11 липня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic зняв свій перший художній серіал — «Геній», який присвячений життю видатного вченого 20 століття Альберта Ейнштейна. В молодості його втілює актор Джонні Флінн, а в поважному віці, таким, яким ми знаємо його по фотографіях, — володар «Оскара» Джеффрі Раш. «Геній» розповість, як Ейнштейн починав свій науковий шлях в мюнхенській гімназії, як вивів Теорію відносності, викладав фізику і був змушений покинути рідну Німеччину після приходу Адольфа Гітлера до влади, а також покаже його непрості особисті стосунки з двома дружинами Мілевою Марич (Саманта Коллі) та Ельзою Ейнштейн (Емілі Вотсон).

Виконавчим продюсером міні-серіалу виступає Рон Говард, який прославився завдяки таким історичним і біографічним фільмам, як «Ігри розуму», «Аполлон 13» і «Гонка».