Новини про фільм (2017)

20 січня 2020,  17:43 | Новини фільмів

Студія Paramount Pictures представляє нову незвичайну романтичну комедію з кримінальним ухилом «Закохані голубки», головні ролі в якій виконують зірка екшену «Водій для копа» Кумейл Нанджіані і зірка серіалу «Біла ворона» Ісса Рей.

Комедія Майкла Шоуолтера, який зняв номіновану на «Оскар» картину «Любов – хвороба», розповість про пару (Нанджіані та Рей), яка переживає переломний момент в своїх відносинах, коли вони випадково опиняються втягнутими в дивний злочин. Вони відправляються в подорож, щоб очистити свої імена, і постійно потрапляють в нові дивні обставини. Щоб пережити цю ніч, їм доведеться працювати разом.

Світова прем'єра фільму «Закохані голубки» відбудеться у квітні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки невідомо.

9 квітня 2019,  16:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox поділилася трейлером комедійного бойовика «Водій для копа», де зірка «Вартових Галактики» Дейв Батіста втягує зірку фільму «Любов – хвороба» Кумейла Нанджіані в небезпечну пригоду.

Нова комедія режисера Майкла ДаусаПроповідник», «Вибивала») розповість про ввічливого водія Uber на ім'я Стю (Нанджіані), який забирає чергового пасажира (Батіста), і той виявляється копом, що переслідує жорстокого вбивцю. Стю доводиться пережити непросте випробування, під час якого він відчайдушно намагається не збожеволіти і не втратити своє життя та рейтинг 5 зірок.

В українські кінотеатри «Водій для копа», де також з'явиться колега Батісти за фільмами Marvel Карен Гіллан, примчить улітку.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
6 листопада 2017,  16:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Беверлі-Хіллз відбулася церемонія нагородження премії Hollywood Film Awards, лауреатами якої цього року опинилися Анджеліна Джолі, Кейт Вінслет і Гері Олдман, а також фільми «Той, хто біжить по лезу 2049», «Вартові Галактики 2» і «Красуня і чудовисько».

Читати далі...
3 липня 2017,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зворушливий трейлер романтичної комедії «Любов – хвороба», в якій зірка «Кремнієвої долини» Кумейл Нанджіані та зірка «Рубі Спаркс» Зої Казан втілюють закохану пару, чиї культурні відмінності виступають на передній план, коли в їхні стосунки починають втручатися їх сім'ї. Нанджіані також являється одним зі сценаристів цієї картини, заснованої на його любовній історії зі сценаристкою Емілі В. Гордон. А продюсує «Любов – хвороба» Джудд Апатоу.

Створенням фільму, який називають відродженням жанру мелодрами і навіть претендентом на «Оскар», займалися компанії Amazon Studios та Lionsgate, остання з яких подарувала нам «Ла-Ла Ленд».