Новини про фільм (2017)

20 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Рот і Гаррі Шам мол. закохуються і планують весілля, але їхню радість захмарюють жахливі новини в першому трейлері романтичної драми «Все моє життя», яким поділилася студія Universal Pictures.

Читати далі...
14 вересня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей обмін тілами пройде на ножах. Вінс Вон грає серійного вбивцю, який за допомогою чарівного кинджала міняється тілами з Кетрін Ньютон, в українському трейлері комедійного фільму жахів «Химери» («Freaky»).

Читати далі...
11 вересня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures та режисер дилогії «Щасливий день смерті» Крістофер Лендон вирішили зняти незвичайний фільм про обмін тілами, де тілами міняються дівчина-підліток і... серійний вбивця.

Читати далі...
16 квітня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер романтичного мюзиклу Рейчел Голденберг «Дівчина з долини» відправляє нас в Лос-Анджелес 80-х років, де молодь співає і танцює в яскравих вбраннях.

Читати далі...
4 січня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер горор-трилера «Щасливий день смерті 2», в якому Джессіка Рот знову зіткнеться із вбивцею в масці.

Через 2 роки після подій картини «Щасливий день смерті» вбивця повертається, щоб нанести черговий удар студентці Трі Гелбман (Джессіка Рот) та її друзям. Їй знову доведеться помирати знову і знову, щоб воскреснути на початку того ж дня і отримати новий шанс дізнатися, хто ховається під маскою та чому він (чи вона) бажає вбити їх усіх. В новому трейлері поліцейський заарештовує Трі, і дівчині доводиться тікати від маніяка з зав'язаними руками, поки вона не опиняється на краю даху висотного будинку. Вона падає вниз... і день починається заново.

Українська прем'єра фільму «Щасливий день смерті 2», який зняв Крістофер Лендон, відбудеться у День святого Валентина, 14 лютого.

30 листопада 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вбивця в страшній масці повертається, а день починається заново в першому трейлері фільму жахів «Щасливого дня смерті 2».

Продовження торішнього горора «Щасливого дня смерті» показує повернення студентки коледжу Трі Гелбман (Джессіка Рот), яку в її минулий день народження намагався вбити маніяк у масці. Кожен раз після вбивства вона знову прокидалася на початку свого дня народження, поки не розгадала, хто ховається під маскою. На цей раз вбивця полює не тільки на Трі, а і на її друзів, і якщо хтось із них помирає, дівчині доводиться померти чи вбити себе, щоб день почався спочатку і всі ожили. І це пекло закінчиться, коли Трі знову зловить вбивцю.

У світовий прокат картина Крістофера Лендона вийде в лютому 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першим дізнатися дату її української прем'єри.

6 березня 2018,  16:03 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму жахів «Правда або дія» з Люсі Гейл та Тайлером Поузі у головних ролях.

Творці моторошних і шокуючих трилерів «Спліт» та «Щасливий день смерті» запрошують у гру. Невинна забава «Правда або дія» перетворюється в жорстокі перегони зі смертю, коли у процес втручається потойбічна сила. Переможе той, хто виживе…

В кінотеатрах України з 12 квітня.

30 листопада 2017,  20:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Чекати багато чого від «Щасливого дня смерті», останнього голлівудського фільму жахів, який виходить в українських кінотеатрах у 2017 році, не доводилося. Хіба може чимось здивувати історія про чергову дівчину, яку вбиває черговий маніяк... Але даний фільм вийшов не таким простим, як може здатися на перший погляд, на півтори години воскресивши вмираючий нині піджанр слешер. Як же йому це вдалося?

Читати далі...
27 листопада 2017,  18:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий фрагмент майбутнього трилера «Щасливий день смерті», в якому головну героїню переслідує маніяк з ножем.

Дівчину Трі Гелбман, яку втілює Джессіка Рот з «Ла-Ла Ленда», вбиває в її день народження якась людина в масці, після чого вона прокидається на початку того ж дня й змушена знову проживати його і вмирати в кінці, поки не дізнається, хто є її вбивцею. Дане відео показує, як вона в лікарняному халаті намагається сховатися від маніяка на парковці, і їй навіть вдається застрибнути в свою машину... Чи зможе дівчина уникнути смерті на цей раз?

Дивимося український трейлер «Щасливий день смерті». У кіно фільм Крістофера Б. Лендона виходить 30 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

9 листопада 2017,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український ТБ-ролик фільму жахів «Щасливий день смерті» з Джессікою РотЛа-Ла Ленд») в головній ролі.

У день свого народження студентка Трі Гелбман прокидається в чужій кімнаті після вечірки, що відбулася напередодні, і відправляється до свого гуртожитку. Увечері її чекає нова вечірка — вже на її честь, але закінчується вона нападом вбивці в масці, який вбиває Трі ножем. Дівчина знову прокидається на початку свого дня народження і буде переживати цей день знову й знову, поки не зрозуміє, хто її вбивця. Друзів головної героїні грають Ізраель Бруссар та Рубі Модин.

Дивимося, як на Трі нападає вбивця у масці у фрагменті «Щасливий день смерті». У кіно з 30 листопада.

10 жовтня 2017,  11:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапило три фрагмента трилера з елементами фільму жахів Крістофера Б. Лендона «Щасливий день смерті», і один з них безумовно більш цікавий за двох інших. Картина розповідає про студентку Трі Гелбман (Джессіка Рот), яку вбивають в її день народження, а потім вона знову і знову проживає цей день, отримуючи шанс розкрити своє вбивство. І новий фрагмент показує її першу зустріч з вбивцею в масці.

Дивимося офіційний український трейлер «Щасливий день смерті». У кіно з 30 листопада.

23 вересня 2017,  03:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжнародний трейлер майбутнього горору «Щасливий день смерті» представляє скорочений виклад того, що чекає на нас в цьому фільмі. Популярна дівчина Трі Гелбман (Джессіка Рот) прокидається в кімнаті хлопця в гуртожитку під свій надокучливий рингтон, відправляється до себе, а ввечері на вечірці з нагоди її дня народження дівчину вбиває хтось в масці. Трі знову прокидається на початку того ж дня, і все повторюється заново. Дівчина повинна помирати, поки не дізнається, хто є її вбивцею.

Повний український трейлер фільму жахів режисера Крістофера Б. Лендона дивіться тут. У кіно з 30 листопада.

27 червня 2017,  13:55 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер містичного хоррору «Щасливий день смерті», який вийде в кінотеатрах України з 30 листопада.

На день народження вона отримала справжній сюрприз – смерть. Але на цьому історія не скінчилася, якась невідома сила дає дівчині другий шанс. Вона повинна пережити цей день знову і знову, щоб з’ясувати, хто і чому хоче її вбити.

26 червня 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист «Параної» і «Паранормального явища 2» Крістофер Б. Лендон зняв горор «Щасливого дня смерті», в якому дівчина у втіленні Джессіки РотЛа-Ла Ленд») повинна проживати свій день народження знову і знову, вмираючи в його кінці, поки не зрозуміє, хто є її вбивцею.

Фільм вийде в українські кінотеатри 30 листопада. Чекаємо на дубльований трейлер.