Новини про фільм (2018)

30 жовтня 2019,  20:01 | Новини фільмів

Пригодницьке фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок» від данського режисера Фенара Ахмада нагадає глядачам, що бог Тор не тільки супергерой з коміксів Marvel у втіленні Кріса Гемсворта, а й легендарний персонаж скандинавських міфів.

Діти вікінгів Ресква та Т’ялфе вирушають у небезпечну подорож. Вони хочуть дістатися до Вальхалли – дивовижного місця, яке слугує раєм для хороших воїнів. Разом з героями вирушають до Вальхалли боги Тор і Локі. Досягнувши наміченої цілі, вони дізнаються, що життя тут зовсім не таке безхмарне, як їм здавалося. Безпеці цього місця загрожує страшний вовк Фенрір та інші вороги. Аби врятувати світ від Раґнарока, тобто апокаліпсису, діти битимуться нарівні з богами.

Роль Тора виконує датський актор Роланд Мюллер, якого ви могли бачити в голлівудських картинах «Атомна блондинка», «Хмарочос» і «Пасажир». В український прокат фільм «Вальхалла: Тор Раґнарок» вийде 28 листопада.

10 липня 2019,  00:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий зірковий екшен «Red Notice» об'єднає в кадрі трьох головних голлівудських зірок нашого часу Двейна Джонсона, Галь Гадот і Раяна Рейнольдса.

Читати далі...
12 листопада 2018,  01:53 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Музична мелодрама «Народження зірки» з Леді Гагою і Бредлі Купером у головних ролях виявилася фінансово успішнішою, ніж останній екшен з Двейном Джонсоном «Хмарочос».

Читати далі...
16 липня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка екшену «Хмарочос», натхненного фільмами «Міцний горішок» та «Пекло в піднебессі», присвячена створенню найвищої у світі будівлі «Перлина», де відбуваються захоплюючі та небезпечні події.

Читати далі...
12 липня 2018,  01:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Двейн Джонсон, Нів Кемпбелл і режисер Роусон Маршалл Тербер розповідають, чого очікувати від їх гостросюжетного екшену «Хмарочос».

В «Хмарочосі» Джонсон грає «особливого персонажа» — колишнього агента ФБР зі звільнення заручників Вілла Сойєра, який втратив ногу під час останньої місії. Завдяки трагедії він знайомиться зі своєю дружиною Сарою (Кемпбелл), яка працює лікарем, і у них з'являються діти. Всі разом вони їдуть в Гонконг і селяться в найвищій будівлі на планеті, яку Вілл повинен перевірити для страхової компанії. В будівлі починається пожежа, і Вілл відправляється туди, щоб врятувати свою сім'ю. Для цього йому доведеться виконати неймовірні трюки, висіти вниз головою на висоті 900 метрів і битися з поганими хлопцями, які захопили будівлю та взяли його рідних в заручники.

Новий екшен Джонсона виходить у прокат 12 липня, і ви вже можете придбати квитки на сеанси «Хмарочос» на нашому сайті.

9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
7 липня 2018,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася дебютним фрагментом свого очікуваного літнього бойовика «Хмарочос», який показує один із найзахоплюючих моментів за участю Двейна Джонсона.

Коли в найвищому хмарочосі на планеті «Перлина» починається пожежа, то у підпалі звинувачують ветерана війни і фахівця з безпеки висотних будівель Вілла Сойєра (Джонсон). Але його сім'я опинилася в пастці над лінією вогню, тому у Вілла немає часу спілкуватися з поліцією. Він повертається спиною до спецназівців, які відкривають по ньому вогонь, біжить вперед по будівельному крану і, перебуваючи на величезній висоті над землею, стрибає у вікно «Перлини»...

Дивіться фінальний трейлер екшену «Хмарочос», де Скеля робить ще кілька божевільних трюків. У кіно з 12 липня.

2 липня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Не дивися вниз.»

Годину тому кінокомпанія Universal Pictures представила вражаючий фінальний трейлер екшену «Хмарочос» з Двейном Джонсоном.

Джонсон грає ветерана війни і фахівця з безпеки висотних будівель Вілла Сойєра, чия сім'я опиняється в пастці на величезній висоті в найвищому хмарочосі в світі «Перлина». Щоб дістатися до рідних, в новому трейлері Вілл розбиває вікно і відправляється в небезпечну прогулянку по карнизу через вогонь та лопаті вентиляційної шахти, що швидко крутяться, поки внизу за всім цим заворожено стежать жителі міста.

Нещодавно Джонсон розповів, що «Хмарочос» буде триб'ютом «Міцному горішку» та ветеранам війни, які втратили ногу. У кіно з 12 липня.

26 червня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон розповів, що натхненням для його нового екшену «Хмарочос» стали фільми «Міцний горішок» і «Пекло в піднебессі».

Читати далі...
25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  02:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен «Хмарочос» обзавівся розширеним українським ТБ-роликом, де Двейн Джонсон стикається з форс-мажором у найвищій будівлі в світі.

Джонсон грає колишнього агента ФБР Вілла Форда, який тепер працює в Китаї над безпекою найвищої будівлі в світі — хмарочоса «Перлина». Раптом у будівлі на величезній висоті починається маштабна пожежа, і Вілл повинен з'ясувати, хто за цим стоїть, й врятувати з полум'я свою сім'ю, яка опинилася в пастці над вогнем.

Фільм Роусона Маршалла ТербераПівтора шпигуна», «Ми - Міллери») демонструватиметься в форматах 2D, 3D та IMAX 3D. У кіно з 12 липня.

2 червня 2018,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка голлівудських екшенів Двейн Джонсон знову продемонстрував, що під його купою м'язів ховається добре серце, поділившись зворушливою історією про пташку, яку знайшов на своєму ґанку.

Читати далі...
28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
24 травня 2018,  16:16 | Оновлення

Презентуємо новий українськи трейлер екшну «Хмарочос», який вийде в українськи кінотеатри з 12 липня.

Легендарний Двейн Джонсон стає на порятунок найвідомішого високотехнологічного хмарочоса світу, охопленого полум’ям. У ситуації, де кожна хвилина на вагу золота, колишній агент ФБР має знайти винних у катастрофі й визволити свою сім'ю, яка опинилася у вогняній пастці.