Новини про фільм (2018)

22 лютого 2020,  21:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська комедія «Євробачення» зібрала вражаючий зірковий каст, центром якого стали номінантка на премію «Оскар» Рейчел МакАдамс та номінант на премію «Золотий глобус» Вілл Феррелл.

Читати далі...
23 червня 2019,  19:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Реальність та Instagram мають мало спільного, про що нам знову нагадав зірка ситкому «Новенька» Ламорн Морріс в коментарі до рекламному знімку Майкла Б. Джордана, де той позує в стильному одязі на тлі крутого спорткара.

Читати далі...
1 березня 2018,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. опублікувала новий фрагмент чорної комедії «Нічні ігри» за участю Рейчел МакАдамс та Джейсона Бейтмана.

У «Нічних іграх» МакАдамс та Бейтман втілюють подружжя Енні і Макса, які разом з друзями регулярно збираються для вечора ігор. Один з таких вечорів, який влаштував брат Макса Брукс (Кайл Чандлер), закінчується його викраденням, і парочка, не підозрюючи, що небезпека справжня, продовжує розгадувати загадки, щоб отримати приз. І на одному з етапів «гри» вони вирішують взяти в заручники трьох чоловіків в барі, як показує даний фрагмент.

Ви вже можете подивитися даний фільм в кінотеатрах України. Купуйте квитки на сеанси «Нічні ігри» на нашому сайті.

19 лютого 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейчел МакАдамс та Джейсон Бейтман беруть участь у небезпечній грі у комедії для дорослих «Нічні ігри», яка виходить у кіно цього тижня.

Читати далі...
2 лютого 2018,  00:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейчел МакАдамс закохується в Джейсона Бейтмана в новому трейлері детективної комедії від кінокомпанії Warner Bros. «Нічні ігри».

Події кінокартини розгортаються навколо молодого подружжя Енні (МакАдамс) і Макса (Бейтман), яке дуже любить грати у веселі ігри зі своїми друзями. Але один з таких вечорів раптово обертається для компанії розслідуванням справжнього вбивства.

Дивіться офіційний український трейлер «Нічні ігри». У кіно з 22 лютого.

13 листопада 2017,  13:24 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Нічні ігри» з Рейчел МакАдамс і Джейсоном Бейтманом в головних ролях.

Макс та Енні щотижня влаштовують нічні ігри для друзів. Але одного разу Максів харизматичний брат Брукс організовує загадкову вечірку за участі підставних злочинців та федералів. Тож коли Брукса викрадають, усі вважають це частиною гри… Але коли шестеро гравців вирушають на пошук розгадки, вони починають усвідомлювати, що ані ця «гра», ані викрадення Брукса – не те, чим здаються. Протягом однієї хаотичної ночі друзі заплутуються ще більше, бо кожен крок веде до ще більш несподіваного повороту. Без правил, без підказок, без усвідомлення того, хто ж грає проти них. Це стане або їхньою найвеселішою пригодою, або…кінцем гри.

У кінотеатрах України з 1 березня 2018 року.

10 листопада 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures представила дебютний трейлер детективної комедії «Нічні ігри» з Рейчел МакАдамс і Джейсоном Бейтманом в головних ролях.

Вони втілюють подружжя Енні й Макс, які разом зі своїми друзями регулярно збираються для вечора ігор. В один з таких вечорів все раптом йде не за планом, і їх гра «Розгадай вбивство» тісно переплітається зі світом справжніх злочинів. Тепер друзям доведеться стати справжніми, а не іграшковими детективами, щоб пережити цю ніч. Компанію МакАдамс і Бейтману тут складають Кайл Чандлер, Біллі Магнуссен, Джессі Племонс, Кайлі Банбері, Камілль Чен та Ламорн Морріс.

У світовий прокат фільм Джона Френсіса Дейлі й Джонатана Голдштейна, які придумали «Нестерпних босів», вийде 15 лютого 2018 року. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.