Оновлення (2017)

8 грудня 2017,  19:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Генкс задає Меріл Стріп гіпотетичне питання в дебютному фрагменті історичної драми «Секретне досьє».

У новому фільмі Стівена Спілберга два видатних актора нашого часу втілюють видавця газети The Washington Post Кей Грем і її редактора Бена Бредлі, які збираються опублікувати скандальні Документи Пентагону, oj повідомляють про масове приховування урядових секретів протягом правління чотирьох президентів. І в даній сцені Бредлі запитує у Грем, коли у них в руках будуть ці документи, чи погодиться вона їх оприлюднити, чи буде захищати президентів, з якими зустрічалася на світських раутах.

Дивимося український трейлер «Секретне досьє». В кінотеатрах побачити картину Спілберга буде можливо з 1 лютого.

14 листопада 2017,  16:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер майбутньої історичної драми Стівена Спілберга «Секретне досьє», де головні ролі виконують Том Генкс і Меріл Стріп.

До редакції Washington Post потрапляють секретні документи Міністерства оборони США. Газетярі розуміють — уряд приховував від народу достовірну інформацію про війну у В'єтнамі. Та опублікувавши матеріали, вони поставлять на карту власну кар'єру і безпеку. Чи наважаться журналісти відкрити доступ до правди?

В український прокат «Секретне досьє», якому вже пророкують як мінімум кілька номінацій на «Оскар», вийде 1 лютого 2018 року.

9 листопада 2017,  00:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарі премії «Оскар» Меріл Стріп і Том Генкс розкривають секрети уряду США в дебютному трейлері нової біографічної драми «Секретне досьє», знятої видатним Стівеном Спілбергом.

Натхненна реальними подіями картина розповість, як в 1971 році редактори провідних американських газет The New York Times і The Washington Post — Кей Грем (Стріп) та Бен Бредлі (Генкс) — оприлюднили скандальні документи, що стосуються війни США у В'єтнамі та повідомляють про масове приховування урядових секретів протягом правління чотирьох президентів.

У США напередодні «Оскара» фільм вийде в обмежений прокат в грудні. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри, яка, ймовірно, може відбутися в лютому 2018 року.