Новини про фільм (2017)

2 квітня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Триразовий номінант на премію «Оскар» Хоакін Фенікс відправляється в господарський магазин в другому фрагменті драматичного трилера «Тебе ніколи тут не було».

Фенікс грає травмованого ветерана війни на ім'я Джо, який не боїться застосовувати насильство і заробляє на життя тим, що знаходить зниклих дівчат. Коли його чергова робота виходить з-під контролю, кошмари Джо беруть над ним владу, поки розкривається змова, що може привести як до його смерті, так і до його пробудження.

В український прокат картина Лінн Ремсі вийшла 22 березня. Купуйте квитки на сеанси «Тебе ніколи тут не було» на нашому сайті.

14 березня 2018,  16:57 | Новини фільмів

22 березня в український прокат виходить трилер «Тебе ніколи тут не було» з Гоакіном Феніксом. Головний герой фільму, відставний військовий і колишній агент ФБР Джо знаходить собі нове заняття: визволяє дівчат із мережі секс-торгівлі, діючи поза рамками закону. Отримавши замовлення від великого політика, дочка-підліток якого потрапила в бордель, Джо з'ясовує, що брудний бізнес вплетений у павутину масштабної корупції та змов. В основу «Тебе ніколи тут не було» лягла однойменна повість Джонатана Еймса.

Світова прем'єра фільму відбулася в рамках конкурсної програми Каннського кінофестивалю, де «Тебе ніколи тут не було» був відзначений премією за найкращий сценарій, а Хоакіна Фенікса назвали найкращим актором кіноогляду. Після показу в Каннах на стрічку чекала семихвилинна овація. Українська прем'єра відбулася в рамках щорічного фестивалю «Нове британське кіно».

Читати далі...
23 січня 2018,  12:23 | Оновлення

Представляємо український трейлер кримінального трилера «Тебе ніколи тут не було» з Гоакіном Феніксом, який можна буде переглянути в кінотеатрах України з 22 березня.

Пропала білява дівчинка-підліток. Є всі підстави вважати, що її викрали, і тепер вона працює в борделі для малолітніх дівчат. Батько дівчинки, великий політик, наймає колишнього агента ФБР, щоб відшукати і врятувати єдину дочку. У відставного військового, що керується кодексом честі, це завдання не викликає труднощів, він рятує дитину. Визволивши дівчинку з рабства, він з'ясовує, що за викраденням стоять впливові, корумповані люди, і самотужки з цим не впоратися.

30 грудня 2017,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений і кривавий трейлер драматичного трилеру «Тебе ніколи тут не було», який навесні отримав в Каннах 2 нагороди.

Впливова людина наймає колишнього спецназівця Джо (Хоакін Фенікс), якого переслідують жахи минулого, щоб він розшукав його викрадену дочку Ніну (Катерина Самсонов) і жорстоко помстився її викрадачам. Взявшись за справу, Джо дізнається, що злочинців прикриває поліція, тому повернути дівчинку додому буде зовсім не просто.

Українська прем'єра кінокартини режисера Лінн Ремсі, відомої завдяки фільму «Щось не так з Кевіном», відбудеться 22 березня.

24 травня 2017,  15:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо напружений фрагмент майбутнього драматичного трилеру Лінн Ремсі «Ти ніколи тут не був», де головну роль виконує 3-кратний оскарівський номінант Хоакін Фенікс. Дане відео під круту музику неспішно йде за ним по коридору, а після показує, як бандит нападає на нього в погано освітленій підворітті, але герой Фенікса не губиться, а відразу розбиває йому ніс. Потім ловить таксі і їде в аеропорт.

Світова прем'єра кінокартини відбудеться найближчим часом в рамках Каннського кінофестивалю, де фільм претендує на «Золоту пальмову гілку».