Новини зірок з (2017)

7 грудня 2017,  20:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який пройшов 1 грудня, телеведучий Джиммі Кіммел вирішив зібрати на своєму шоу групу знаменитостей і разом з ними заспівати пісню, що закликає до благочинності.

Композиція називається «We're Going to Hell» («Ми потрапимо в Пекло»), і в ній зірки висміюють свій багатий образ життя, відзначаючи, що якщо не будуть допомагати людям, які хворі на СНІД, то потраплять в Пекло. Кіммел особисто сів за рояль, а підспівували йому Крістен Белл, Боно з групи U2, Ештон Кутчер, Брайан Кренстон, Ріта Вілсон, D.J. Халед та Пі Дідді, який намагався грати на валторні. Свою групу вони назвали The (RED) Pack 2017, оскільки в минулому році її склад був трохи інакшим.

Через три тижні Белл можна буде побачити в кінотеатрах в комедії «Дуже погані матусі 2», де компанію їй складає дружина Кутчера, Міла Куніс.

27 листопада 2017,  17:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка Сія вирішила зібрати в своєму новому ретро-кліпі на новорічну пісню «Santa's Coming For Us» незвичайну зіркову сімейку.

Кліп відправляє нас в 1960-і й показує, як мама і тато у втіленні подружжя Крістен Белл і Декса Шепарда готуються до Різдва зі своїми дітьми, яких грають Калеб МакЛафлін, Вайатт Олефф та Софія Лілліс з серіалу «Дуже дивні справи». У двері до них стукають дідусь і бабуся Генрі Вінклер і Сьюзен Луччі, а потім в димохід залазить й сам Санта — Дж.Б. Смув. Всі разом вони з друзями відзначають Святвечір, поки Белл вдає, що співає пісню Сії.

Почути, як Белл співає по-справжньому можна в короткометражному мультфільмі «Крижане серце: Різдво з Олафом», який показують в кінотеатрах перед «Коко». А в кінці грудня вона зіграє в комедії «Дуже погані матусі 2».

28 жовтня 2017,  22:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дуже погані матусі 2» Міла Куніс і Крістен Белл так сильно подружилися, що віддали перевагу схожим стрижкам.

Читати далі...
28 жовтня 2017,  00:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторки Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан в рамках промо-туру своєї святкової комедії «Дуже погані матусі 2» відвідали студію журналу Vanity Fair, де зіграли в незвичайну гру. Їм довелося по черзі засовувати руки в ящик і вгадувати, що там знаходиться. Серед незвичайних тварин та предметів, які їм попалися в ящику, виявилися степовий варан, жива курка, сороконіжка, шинка й омела, під якою акторки мило поцілувалися.

Дивимося відео про зйомки і невдалі дублі «Дуже погані матусі 2». У кіно фільм прибуде 28 грудня.