Новини серіалів про (2016)

20 листопада 2019,  14:46 | Новини серіалів

Канал HBO опублікував в Інтернеті тизер-трейлер своєї науково-фантастичної комедії «Avenue 5», головну роль в якій виконує зірка серіалів «Доктор Хаус» та «Нічний адміністратор» Г'ю Лорі.

Серіал «Avenue 5», творцем якого виступає номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі, обіцяє «відпустку, про яку ви і не сміли мріяти». Він буде слідувати за капітаном космічного корабля Avenue 5 Раяном Кларком (Лорі), який намагається знайти спільну мову з колегами та клієнтами в індустрії космічного туризму. І ця задача ускладнюється тим, що на його кораблі постійно трапляються різні надзвичайні події.

Компанію Лорі в цій пригоді складуть Сьюзі Накамура, Ребекка Фронт, Зак Вудс і Джош Гад. Прем'єра «Avenue 5» очікується в січні 2020 року.

21 березня 2019,  21:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Велика маленька брехня» Ніколь Кідман вирушила до Нью-Йорка на зйомки свого нового проекту «Відіграти назад», який знімає режисер «Нічного адміністратора» Сюзанна Бір.

Читати далі...
7 січня 2016,  15:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC представил первый взгляд на актеров Тома Хиддлстона и Хью Лори в шпионском мини-сериале «Ночной администратор».

Читати далі...