Новини про серіал (2019)

12 березня 2020,  00:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У нових серіях антигеройського серіалу «Хлопаки» з'явиться актриса Ая Кеш, яка втілить могутню супергероїню на ім'я Штормфронт.

Читати далі...
30 грудня 2019,  23:00 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський інститут кіномистецтва підбив підсумки 2019 року, назвавши десятку кращих фільмів і серіалів, які є обов'язковими до перегляду.

Читати далі...
4 березня 2019,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами науково-фантастичного фільму «Темний фенікс», фентезійного бойовика «Хеллбой» і пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», ТБ-роликами супергеройського екшену «Капітан Марвел» та діснеївського рімейка «Король Лев», а також вийшли трейлери двох українських картин «Леся Українка. Узлісся» і «Вулкан».

Читати далі...
1 березня 2019,  02:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер американського біографічного міні-серіалу «Фоссі/Вердон», який розповість історію професійного успіху і пристрасного кохання Боба Фоссі та Гвен Вердон.

Боб Фоссі і Гвен Вердон, ролі яких на екрані у різні періоди життя виконують лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл і номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс, в 1960-70-х роках були яскравою парою американського шоубізнесу. Фоссі був видатним режисером і хореографом кіно і театру, який зняв відомий мюзикл «Кабаре», а Вердон найвеличнішою танцівницею Бродвею всіх часів. Ці дві блискучі і складні особистості кохали одне одного, створювали разом мистецтво, і обидва заплатили високу ціну у своїй погоні за величчю.

Перша серія серіалу «Фоссі/Вердон» вийде на американському телебаченні 9 квітня, як розкриває офіційний постер.

8 січня 2019,  02:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал FX опублікував яскравий тизер-трейлер біографічного серіалу «Фоссі/Вердон», в якому зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Мішель Вільямс буде виступати на сцені разом з лауреатом премії «Оскар» Семом Роквеллом.

Біографічна драма «Фоссі/Вердон» повідає історію кінематографіста та одного з найвпливовіших хореографів і режисерів у світі театру й кіно Боба Фоссі (Роквелл) та найвеличнішої танцівниці Бродвею усіх часів Гвен Вердон (Вільямс). Вони обидва були блискучими і складними особистостями, які любили одне одного, створювали разом мистецтво й обидва заплатили високу ціну у своїй гонитві за величчю.

Прем'єра міні-серіалу «Фоссі/Вердон», який складатиметься з 8 серій, очікується пізніше у 2019 році.