Форум

Тема: Дизайн інтер'єру

Форум > Загальне > Розмови про кіно

rehesik

31 травня 2023, 00:58

Якими способами Soprano створює візуальну гармонію і баланс в дизайні інтер'єру?

0 / 0 
gokige

31 травня 2023, 01:08

Soprano https://soprano.in.ua/ створює візуальну гармонію і баланс в дизайні інтер'єру за допомогою дбайливого відбору кольорів, матеріалів та елементів декору. Вони збалансовують пропорції, використовують симетрію та контраст, щоб створити затишок і зберегти гармонію простору.

0 / 0 
Klios

12 липня 2023, 17:17

Підкажіть, а яке покриття для підлоги найкраще виглядає в дизайні інтер'єру?

0 / 0 
Ivetta в ответ на Klios

12 липня 2023, 17:22

Мені найбільше подобається паркетна дошка, купила її в інтернет-магазині Світ Паркету https://svitparketu.com.ua/ Вам раджу також подивитися варіанти цього покриття для підлоги . Воно не тільки виглядає розкішно, та й довговічне! І плюс - чудово зберігає тепло в холодну пору року, тому не потрібно буде встановлювати теплу підлогу, а це вже економія!

image

0 / 0 
Artem85

12 липня 2023, 23:04

А який диван вибрати, щоб ідеально вписався в інтер'єр кухні студії?

0 / 0 
Muroslava1661

13 липня 2023, 11:31

Коли я робила ремонт у своїй новій квартирі, то вирішила звернутись до послуг дизайнерів, вони допомогли з розробкою дизайну інтер'єру та підказали що і як краще зробити. Уже з готовим проектом дизайну ми почали робити ремонт. У мене було розуміння того як все буде виглядати та які меблі мені потрібно купувати. Після ремонту, вибрали красиві дивани https://sd.ua/news/19205 від компанії Barin House, саме вони допомогли з умеблюванням нашої квартири.

0 / 0 
oxxina

14 липня 2023, 23:13

Порадьте, як двері обрати собі в кімнату?

0 / 0 
Yuppi

14 липня 2023, 23:15

Привіт! Ми саме зараз займаємося ремонтом у квартирі, вже майже все зробили основне, лишилось ось саме двері обрати у кожну кімнату. Нам порадили глянути міжкімнатні двері у виробника Rodos тут Тут непогані є моделі з нормальними цінами. Можна викликати фахівця для замірів, а також зробити цікавий дизайн з візерунками або скляними вставками - дуже круто виглядає.

0 / 0 
karolika

1 листопада 2023, 22:25

Хочу порекомендовать всем, кто, как и я, настоящий фанат новогодних украшений и декора, посетить этот замечательный сайт. Здесь вы найдете огромный выбор новогодних украшений, включая разнообразные ягоды для новогоднего декора https://belany.ua/catalog/yagody/. Этот магазин предоставляет удивительные возможности для создания праздничной атмосферы в вашем доме. Я осталась в восторге от качества и разнообразия товаров, представленных на этом сайте. Новогодний декор - это важная часть праздника, и здесь вы точно найдете всё, что нужно для создания уютной и волшебной обстановки. Поверьте, ваши гости будут в восторге!

0 / 0 
tally98 в ответ на oxxina

6 березня 2024, 14:53

Привіт! Обираючи двері для кімнат, важливо не тільки зовнішній вигляд, але й функціональність та матеріал. Рекомендую звернути увагу на якість матеріалу, його довговічність та звукоізоляцію. Також оберіть двері, які відповідають стилю вашого інтер'єру. Наприклад, якщо це модернізований стиль, то виберіть двері з мінімальними декоративними елементами.

0 / 0 
evan

6 березня 2024, 15:50


Компанія РСУ - це ідеальний вибір для тих, хто шукає професійний та індивідуальний підхід до кожного клієнта. "Дизайн інтер'єру під ключ" - це не просто слоган, це філософія компанії, що прагне зробити ваш простір унікальним і комфортним. Креативні ідеї, які вони пропонують, завжди вражають своєю оригінальністю та стилем.

0 / 0 
Lina39

27 березня 2024, 21:52

При проектуванні інтер'єру важливо не тільки створити затишну та естетичну обстановку, але й забезпечити комфорт для жителів приміщення. Один зі способів забезпечити комфортне середовище в приміщенні - це використання зволожувача повітря https://rozetka.com.ua/ua/section/zvolozhuvach-povitrya-ternopil/ Зволожувачі повітря володіють численними перевагами, серед яких зменшення сухості повітря, підвищення рівня затишку та здоров'я, а також поліпшення якості сну. У Тернополі, де клімат може бути відносно сухим, особливо взимку, використання зволожувача повітря може бути особливо корисним.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...