Форум

Тема: Де оформити страховку для візи в Польщу?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Vladis

21 травня 2023, 17:33

Доброго дня! Мені потрібно оформити страховку для візи в Польщу. Які документи і яку інформацію мені знадобиться для цього?

0 / 0 
Ress

21 травня 2023, 18:06

Я також планую поїздку до Польщі і хочу бути впевнений в тому, що у мене буде відповідна страховка. Чи може хтось поділитись порадами щодо обрання страхової компанії та покриття?

0 / 0 
Mark159

21 травня 2023, 18:12

Для оформлення страховки вам знадобиться копія біометричного паспорта, заповнена анкета та оплата за поліс. Також важливо мати план поїздки та бронювання готелю або іншого місця проживання в Польщі. Щодо обрання страхової компанії, рекомендую звернути увагу на її репутацію та відгуки клієнтів. Також порівняйте покриття, яке включає медичні витрати, екстрену допомогу та інші важливі аспекти. Одним зі страхових операторів, які надають послуги для оформлення страховки для візи в Польщу, є компанія Multi-Viza. Вони пропонують зручну онлайн-форму оформлення та гнучкі тарифи. Я можу рекомендувати їхню статтю, де детально розписано про оформлення страховки для візи в Польщу. Ось посилання: https://multi-viza.com.ua/viza-2/strahovka-dlya-vizi-v-polshhu/ . Сподіваюся, ця інформація буде корисною для вас!
0 / 0 
Omnibus

30 травня 2023, 11:29

Друзі, а мене Зелена карта для Польщі цікавить. Хто недавно таку відкривав? Що там по процедурі?

0 / 0 
InnaKovlina

31 травня 2023, 10:20

Чоловік в мене нещодавно цим питанням займався. Трохи себе налаштовував на те, що багато часу потрібно буде витратити....але усе з точністю та навпаки вийшло! Він в страхове агентство KIRINS звертався і йому Зелену карту в Польщу https://kirins.com.ua/zelenaya-karta/polsha по сформованій онлайн-заявці підготували максимально швидко. Реально на таке не розраховували, а так все легко вийшло! Тому і ви можете пробувати такий варіант

0 / 0 
Deyton

21 червня 2023, 13:07

Сейчас многие в Польшу едут на работу

0 / 0 
SEULL в ответ на Deyton

22 червня 2023, 13:44

Так и правильно делают! В Польше очень много перспектив и возможностей открываются для наших граждан. Просто нужно основательно к этому вопросу подойти и предварительно все свои действия спланировать. В любом случае понадобится карта побыту по работе https://migrantgo.eu/nashi-uslugi/karta-pobytu-po-raboty/ . Имея такую на руках можно точно рассчитывать на официальное трудоустройство и высокую зарплату
0 / 0 
karolika

26 липня 2023, 22:04

Если нужно оформить страхование, то обратитесь в эту компанию. Ранее я тут заказывала туристическое страхование https://vuso.ua/ru/catalog/fizicheskoe-lico/turizm. На сайте вы сможете посмотреть и узнать всю необходимую вам информацию о том виде страхования, что вам нужно.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...