У лісах і на горах (2010) серіал

У лісах і на горах
Дія картини відбувається в середині 19 століття. Невелике провінційне містечко Розгів, де починається дія картини, розташоване прямо на березі Волги. Заможний купець-тисячник Потап Максимович Чапурін привозить на ярмарок партію посуду на продаж. Туди ж прибуває власник борошномелів Масленніков зі своїм сином, двадцятирічним Євграфом. Масленніков купує у Чапуріна партію посуду, і вони вирішують відзначити вдалу операцію і знайомство.В шинку, де Масленніков і Чапурін вечеряють, з'являється ще один купець з Розгова - Гаврило Маркелич Залєтов. Масленніков шукає дружину для сина і Чапурін пропонує познайомити Євграфа з Марією Гаврилівною, дочкою Залєтова, молодою красунею на виданні. Купці ударяють по руках.Євграф і Мар'я Гаврилівна дізнаються про плани батьків, і обидва не бажають виходити за незнайомця, але доля зіштовхує їх несподівано, ще до оглядин. Євграф рятує в полі дівчину - її бричка мало не падає з обриву. Дівчиною виявляється Мар'я Гаврилівна. Молоді люди закохуються один в одного і присягаються у вічній любові і вірності... Несподівано для всіх Масленніков - старший повідомляє всім, що сам має намір одружуватися на Мар'ї Гаврилівна, тому як полюбив невістоньку з першого погляду...У романі переплетено багато сюжетних ліній, особлива увага приділяється авантюрно-детективної історії. На долі героїв випадають сильні випробування: любов, багатство, слава, загибель близьких. Але найголовніше випробування - наскільки ці герої, переживши всі біди, залишаться вірними моральним законам.
50%
1
50%
1

Жанр: драма
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $5 000 000
Тривалість: 44 хв.
Країни: Росія, Україна

Творці

Режисер:
Сценаристи: ,

Акторський склад

Володимир Гостюхін...Потап Максимович Чапурин
Ольга Арнтгольц...Настасья Потаповна
Марія Лугова...Прасковья Потаповна
Олена Дробишева...Аксинья Захаровна
Олексій Воробйов...Алексей Лохматый
Руслан Ягудин...Иван
Дарья Иванова...Глаша
Ігор Костолевський...Масленников
Юлія Снігірь...Марья Гавриловна
Євгенія Добровольська...Манефа
Відео матеріали «У лісах і на горах»
Зображення серіала

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «У лісах і на горах». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про серіал «У лісах і на горах»

Terezina

20 вересня 2010, 21:09

Это просто надругательство над чудесным романом! Фильм так далёк от книги и так поган по всем параметрам, что даже не хочется ничего больше писать и тратить время на просмотр. И как смеют создатели сериала назвать этот бред "В лесах и на горах"?! Права на него эта дерянная поделка не имеет. Можно понять, что все молодые актёры - сериальные, книг читать им некогда, они же в десяти "мыльниках" снимаются одновременно. Но вот режиссёру, сценаристам могу сказать одно: стыдно, господа!!! Неприлично!!!
9 / 1 
Knig Oboz

22 лютого 2017, 22:27

Следует этот сериал и книги Мельникова-Печёрского воспринимать как РАЗНЫЕ, не связанные друг с другом произведения искусства, хотя сериал произведением искусства называть вовсе не хочется. Это скорее пример современного россиянского киношного уровня - расчитан на обыдленного обывателя, желающего посмотреть что-нибудь "из старины".
Кому нравится - пусть смотрят. Кто читал - тот не станет смотреть.
Кто смотрел и захотел прочесть - за них рад, они получат от книг НАМНОГО больше.
Мельников-Печёрский - мастер старого слова, тем более в книгах спрятано СТОЛЬКО исторических правдивостей, что НИ ОДИН УЧЕБНИК ИСТОРИИ не сравнится с его книгами и по правдивости и по насыщенности информацией.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

У лісах і на горах, серіал 2010
Жанри: драма
Росія, Україна