Все буде добре (2021)

Трейлер Все буде добре
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 27 січня 2022

Ми пройшли через багато: подолали труднощі і поганий настрій, пережили неприємності і випробування. І це значить, тепер – саме час впустити в життя щось позитивне й оптимістичне.

Під такою назвою ми і пропонуємо увазі глядачів нову програму короткометражних комедій з кумедними сюжетами і героями.

Кріс з «Розумного Розуму», анімаційного фільму – номінанта на премію ОСКАР-2020 року, допоможе згадати, що всі ми дуже різні, але однаково заслуговуємо любові. А людські руки з «Ручки» нагадають, що любові покірні всі віки і кінцівки. До всього іншого, наша програма може похвалитися учасниками таких великих фестивалів як Tribeca і New York International Children's Film Festival (мультфільм «Кіоск»); Palm Springs ( «Артем Сіленд»); автором з Аргентини, якому доводилося працювати з відомими Хав'єром Бардемом і Девідом Лінчем. І це ще не всі сюрпризи!

Фільми з різних куточків світу допоможуть згадати про світлі сторони нашого життя, повернуть посмішку на обличчя і зарядять хвилями позитиву на весь 2021 рік.

Програма показу:

-1- Локбастер/Lockbuster  Нідерланди, 9 хв.

Реж. Джонатан Елберс,

Джуст не може дочекатися, коли настануть свята, і він зможе покинути офіс назустріч пригодам. Пригоди, правда, знаходять його самі, і у них зовсім інші плани: Джуст виявиться замкненим в коморі своєї компанії. І як вибратися, якщо навколо ні душі?

-2- Ручки/Handsy  США, 3 хв.

Реж. Джон Алан Томпсон,

Незвичайна романтична історія про закоханих одне в одного кінцівках.

-3- Однохвилинна машина часу/One Minute Time Machine США, 6 хв.

Реж. Девон Ейвері,

Щоразу як красуня Реджина відкидає залицяння Джеймса, він тисне на кнопку і пробує знову і знову, навіть не уявляючи, які наслідки це може за собою спричинити.

-4- Кіоск/Kiosk Латвія, 7 хв.

Реж. Анет Меліс,

Протягом багатьох років кіоск був маленьким будинком для Ольги, просто тому, що її сидячий спосіб життя і любов до солодкого зробили її більше, ніж вихід.
Щоб відволіктися, вона читає журнали про подорожі і сама мріє відправитися на курорт. Абсурдний інцидент допомагає їй почати свою подорож.

-5- Ліла/Lila Аргентина, 9 хв.

Реж. Карлос Ласкано,

Ліла – мрійниця, яка не може сприймати реальність як щось нудне і нецікаве. За допомогою своєї уяви вона перетворює світ навколо в щось набагато більш чарівне.

-6- Роза і Півонія/Rose & Peony Франція, 11 хв.

Реж. Себастьян Аззопарді,

Дві чарівні секретарки з квітковими іменами оголошують одна одній війну за увагу їх боса.

-7- Артем Сіленд/Artem Silendi Франція, 8 хв.

Реж. Френк Ушу,

Група черниць, що зібралися за обіднім столом, роблять відразу кілька гріхів під час священної трапези і єднання з Всевишнім.

-8- Сад Геррі/Gerry's Garden Великобританія, 4 хв.

Реж. Джоби Нем,

Ранок Геррі набуває несподіваних оборотів, коли йому доводиться зустрітися з непроханим гостем в своєму саду.

-9- Розумний Розум/Mind My Mind Бельгія, 29 хв.

Реж. Флор Адамс, Нідерланди,

Кріс - молодий хлопець з синдромом аутизму маскує свою одержимість німецькими бомбардувальниками разом з Хансом, який живе в його голові і готує для нього соціальні сценарії. Коли мила зоолог Гвен запрошує Кріса на зустріч, той швидко просувається вперед зі сценарієм флірту. Але що, якщо в один момент від сценаріїв доведеться відмовитися?

Тривалість: 1 г. 27 хв.

Відео матеріали «Все буде добре»
Зображення фестиваля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Все буде добре». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «Все буде добре»

Написати коментар...
Написати коментар...

Все буде добре 2021
Українська прем'єра 27.01.2022