Short Metters. Блок 3 (KISFF 2018) (2018)Short Metters vol.3

Програма демонструється мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

Short Matters — це унікальний проект Європейської Кіноакадемії, який охоплює найрізноманітніші роботи молодих представників кінематографа. Він організований у співпраці з низкою кінофестивалів, які ретельно відбирали стрічки, гідні отримати премію Європейської Кіноакадемії. Цього року гості KISFF мають можливість побачити три блоки насиченої програми, яка пропонує нам ознайомитися з дивовижними історіями, що відбуваються в різних куточках світу.

Програма фестивалю:

Страшко

Нікіта Дякур

Німеччина / 2017, 12 хв

Потворний кіт намагається вижити у фрагментарному зруйнованому світі. Зрештою, він знаходить рідну душу в особі містичного вождя. Засновано на історії з інтернету «Кіт-страшко».

Вечірка

Андреа Гаркін

Ірландія / 2016, 14 хв

Лоуренс запрошує свого кузена-втікача Мікі на вечірку з алкоголем, танцями та першим коханням. Зранку їм доведеться повернутися до реальності.

Писане/Неписане

Адріан Сілістеану

Румунія / 2017, 20 хв

Через проблеми з документами Пардісе, 50-річний румунець, може назавжди втратити свою неповнолітню доньку, яка щойно народила дитину.

Штучний гумор

Габріель Абрантес

Португалія / 2016, 29 хв

Штучний гумор – це фільм про жарти, антропологію та штучний інтелект. Стрічка зосереджується на ролі гумору в людських стосунках, на тому, як його використовують для соціального контролю, та доводить, що гумор є однією з найскладніших форм людського спілкування.

Бійка на шведському пляжі

Сімон Вальне

Швеція / 2016, 15 хв

Літо, пляж на заході Швеції. Сім'я з дітьми, художник, компанія людей середнього віку та купка галасливих підлітків - усі вони опиняються тут, щоб соціалізуватися та насолодитися сонцем.

50%
0
50%
0

Жанр: короткометражка
Тривалість: 1 г. 40 хв.

Зображення фестиваля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Short Metters. Блок 3 (KISFF 2018)». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «Short Metters. Блок 3 (KISFF 2018)»

Написати коментар...
Написати коментар...

Short Metters. Блок 3 (KISFF 2018) 2018
Жанри: короткометражка