Новини про фільм (2017)

25 червня 2017,  22:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новый трейлер к 7 сезону «Игры престолов», а также трейлеры к фантастическому триллеру «Семь сестер» и украинской комедии «DZIDZIO Контрабас».

Читати далі...
24 червня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Останнім фільмом «Тижня італійського кіно» стане комедія Паоло Дженовезе «Чи бувала на місяці?». Вона розповість про молоду й успішну жінку Гуйю (Ліз Соларі), яка звикла до розкішного життя в Мілані та Парижі. Як раптом вона зустрічає привабливого фермера Ренцо (Рауль Бова) і розуміє, що для щастя їй не вистачає тільки кохання. Вона переїжджає на ферму, де її чекають незабутні пригоди.

У Києві комедію покажуть сьогодні, а також її можна буде подивитися в Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

23 червня 2017,  18:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В українські кінотеатри повертається документальна кінокартина «Море у вогні», яка була номінована на «Оскар» і принесла її режисерові Джанфранко Розі 4 нагороди Берлінського кінофестивалю, включаючи «Золотого ведмедя». Фільм присвячений життю на італійському острові Лампедузі, який є першою лінією європейської мігрантської кризи.

У кінотеатрі «Київ» фільм покажуть сьогодні в рамках «Тижня італійського кіно». Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

22 червня 2017,  17:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другий день фестивалю «Тиждень італійського кіно» буде показана драма «Акабадора», що розповість про дівчину Анетту, яка успадкувала від матері непросту долю: як і її сардинські предки, вона — акабадора, милосердна вбивця. Незважаючи на юний вік, дівчина, за стародавнім звичаєм, допомагає померти літнім людям. У фільмі зіграли Донателла Фінокьяро, Беррі Ворд, Сара Серайокко та Кароліна Крешентіні.

«Тиждень італійського кіно» стартував у Києві вчора й завершиться 25 червня. Сьогодні фестиваль стартує в Одесі та Львові. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

21 червня 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Тиждень італійського кіно» сьогодні відкриває драматична комедія «Як божевільні» з Валерією Бруні-Тедескі та Мікаелою Рамаззотті. Вони втілюють двох пацієнток психіатричної лікарні вільного типу в Тоскані, які стають близькими подругами і вирішують влаштувати втечу. Режисером кінокартини виступає Паоло Вірзі, який зняв «День всіх святих».

У Києві фестиваль буде проходити з 21 по 25 червня, а після відбудеться в Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

21 червня 2017,  15:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року кінофестиваль «Тиждень італійського кіно» проходить в 7-й раз, і в його рамках буде представлено чотири новинки італійського кінематографа, включаючи документальний фільм «Море у вогні», який був номінований на «Оскар». Дивимося їх яскравий і дуже літній трейлер нижче.

Фестиваль стартує в Києві сьогодні, 21 червня, і завершиться 25 червня. Після «Тиждень італійського кіно» пройде в Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі.