Код Гіас: Повсталий Лелуш (другий сезон) (2008) аніме серіалKôdo giasu: Hangyaku no rurûshu R2

Код Гіас: Повсталий Лелуш (другий сезон)
Японія 2017 рік, країна Висхідного Сонця окупована Необританією, і відтепер називається сектор-11. Всіх японців загнали в лещата вбогості й страху, британці ж це привілейований шар суспільства, яким усе дозволено, аж до винищування 11-их. Лелуш Ламперг, на перший погляд звичайний студент старшої школи, але в них із сестрою є таємниця, вони представники королівської родини, від яких намагалися позбутися. Його бажання - помста. Але несподівана зустріч із давнім другом і таємничою дівчиною міняє все... тепер у нього є сила!
100%
2
0%
0

Жанри: аніме, драма, мультфільм, пригоди, фантастика
Тривалість: 22 хв.
Країна: Японія
Світова прем'єра: 5 квітня 2008

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Код Гіас: Повсталий Лелуш (другий сезон)». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про аніме серіал «Код Гіас: Повсталий Лелуш (другий сезон)»

Shurle

16 жовтня 2020, 20:23

Здравствуйте. Я хочу создать форум по Код гиас в странах СНГ. Поэтому прошу ответить мне на вопрос так, как вы думаете! Сколько продержаться мир который был создан Лилушом в конце полнометражного аниме-фильма? Я думаю что даже в аниме показали что люди не могут без войн и сражение за власть. Ну исходя из того что мир который создал Лилушом в конце аниме-сериала продержался 1 год, то могу предположить что второй мир продержаться не больше чем 5 год, потому что, як бы все кто мог начать войну были повержены в конец истории. ( Напоминаю это было мое мнение. Я не претендую достоверность информации.)
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Код Гіас: Повсталий Лелуш (другий сезон), аніме серіал 2008
Прем'єра 05.04.2008
Жанри: аніме, драма, мультфільм, пригоди, фантастика
Японія